Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Haldoklóból Nagyapó mesefája Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 14.
Nem túlzás azt állítani, hogy a Velence Korzó strandjának sarkában álló, tavaly áprilisban művészi szobrokká faragott, pusztulásra ítélt fák lökték be igazán Varga Norbert pázmándi láncfűrészes fafaragó karrierjét.
Tovább...
 
Évente több mint 1000 kutya fordul meg az ASKA menhelyén Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 13.
ImageIdén már több mint 140 kutyát adtak örökbe, de még így is sok a bentlakójuk, és bár átlagosan három-négy hónapot töltenek a menhelyen, van olyan kutyusuk, aki hat éve itt lakik. De a reményt nem lehet feladni, egyszer gazdára találhat ő is.
Tovább...
 
Átadták az Adonyi út felújított zsákutcás szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 13.
ImageKözel negyvenéves adósságot törlesztett a város az Adonyi út zsákutcás szakaszának felújításával, amely most fejeződött be. A csaknem két hónapos munkálatokat követően megtartották a műszaki átadást is.
Tovább...
 
A Távhőszolgáltatás Napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Paulik Anna   
2018. április 13.
ImageA Széphő Zrt. ebben az évben is érdekes programokkal készül a Távhőszolgáltatás Napjára: két helyszínen is erőműbejárásra várják az érdeklődőket, a kisebb gyerekeknek kreatív pályázatot, a nagyobbaknak izgalmas, városjáró vetélkedőt hirdetnek április 20-ára.
Tovább...
 
Megújulnak az Órajáték diákfigurái Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 13.
Várhatóan egy hét alatt végez az Órajáték diákfiguráinak felújításával Ecsedi Mária képzőművész. A ballagási időszakban az iskolai életet jelképező figurák: a krónikás, a világi tanító, a világi diák, 1848-ból „Az ifjúság óhajtása-legyen boldog a haza.”, az 1900-as évek diákja és a professzor jönnek elő és ballagási dallammal várják a Kossuth udvarban sétálókat. A fém lapokból kovácsolt bábuk Székesfehérvárt, mint iskolavárost mutatják be és a ballagási hétre kerülnek fel, idén már tizenharmadszor.
Tovább...
 
Egy fehérvári sminkes Afrikában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 13.
ImageMit keres egy törékeny fehérvári lány Afrikában? Hogyan lehet kisminkelni egy fekete bőrű nőt? Miért kell más alapanyagokkal dolgozni ott, ahol nagy a forróság? Miért fontos a bőrtípus meghatározása és a megfelelő színválasztás?
Tovább...
 
Megemlékezés április 13-án a Katyń Emlékkeresztnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 12.
Megemlékezést tartanak április 13-án, pénteken 09.30 órakor a katyni vérengzés áldozatainak emléknapján a Jávor Ottó téren, a Katyń Emlékkeresztnél.
Tovább...
 
Mikor kezdjünk el edzeni szülés után? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 12.
ImageFolytatván a „Mikor? Mit? Hogyan?” kérdéskörét, most a gyermeküket váró anyukák sportolása után lépünk egyet, a szülőszobán túlra tekintünk, azaz megnézzük, hogy mikor szabad nekiállni edzeni hagyományos szülés, illetve császármetszés után.
Tovább...
 
Az Orvosok Házában lesz a fogorvosi rendelés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 12.
ImagePénteken délután technikai okok miatt elmarad, majd két héten át a Távírda utcai rendelő helyett az Orvosok Házában működik majd a 13. számú fogorvosi körzet rendelése.
Tovább...
 
467 millió forint pályázati forrás a szakképzés átfogó fejlesztésére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 12.
ImageA Székesfehérvári Szakképzési Centrum 467,35 millió forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett, GINOP-6.2.3-17 „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” című pályázati kiíráson.
Tovább...
 
Harmadik alkalommal rendezik meg a Szakmák Éjszakáját Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 12.
ImageA Székesfehérvári Szakképzési Centrum immár harmadik alkalommal csatlakozik a Szakmák Éjszakája országos kezdeményezéshez. Székesfehérváron és Móron 10 iskolájával együttműködve 77 különböző programmal készülnek, és mutatkoznak be a lehető legszélesebb körben, szinte minden szakmára kiterjedően. A péntek délutáni megnyitó után az iskolák 18 órától várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10748 - 10758 / 20492